Støvsuger Til Computeren: Hvordan Man Vælger En Mini Støvsuger Til Rengøring Af Tastaturet? USB Blæsermodel Til Rengøring Af Støv. Funktioner Af Modeller Til Kontorudstyr

Indholdsfortegnelse:

Video: Støvsuger Til Computeren: Hvordan Man Vælger En Mini Støvsuger Til Rengøring Af Tastaturet? USB Blæsermodel Til Rengøring Af Støv. Funktioner Af Modeller Til Kontorudstyr

Video: Støvsuger Til Computeren: Hvordan Man Vælger En Mini Støvsuger Til Rengøring Af Tastaturet? USB Blæsermodel Til Rengøring Af Støv. Funktioner Af Modeller Til Kontorudstyr
Video: Mini støvsuger 2024, April
Støvsuger Til Computeren: Hvordan Man Vælger En Mini Støvsuger Til Rengøring Af Tastaturet? USB Blæsermodel Til Rengøring Af Støv. Funktioner Af Modeller Til Kontorudstyr
Støvsuger Til Computeren: Hvordan Man Vælger En Mini Støvsuger Til Rengøring Af Tastaturet? USB Blæsermodel Til Rengøring Af Støv. Funktioner Af Modeller Til Kontorudstyr
Anonim

Folk, der har computerudstyr, bør tænke over dets renlighed. Det er til dette, at producenter producerer støvsugere til en computer, som hjælper med at holde enheden og tastaturet i orden. Det er regelmæssigheden af rengøring, der kan redde din smarte assistent fra sammenbrud, funktionsfejl, da computere tilstoppet med støv larmer og ikke fungerer godt.

Billede
Billede

Beskrivelse

Alle, der ejer en pc, bør vide, at denne type teknologi har brug for periodisk rengøring af systemets komponenter. Denne ting er ret enkel at bruge, da den ikke kræver tilstedeværelse af strømforsyning, fungerer enheden fra et batteri. Denne enhed er simpelthen nødvendig for at holde din computer ren til forebyggende formål.

Brug af en mini computer støvsuger fremmer følgende aktiviteter:

  • sugning af støv og snavs i den fine fraktion sker uden mekaniske påvirkninger på pc'en;
  • rengøring udføres meget mere effektivt end ved almindelig rengøring, desuden bruger brugeren et minimum af tid på proceduren;
  • Denne type støvsuger kan tages med på vejen, og takket være USB -strømsystemet kan du bruge enheden på det rigtige tidspunkt.

Folk, der allerede er blevet ejere af en mini-støvsuger til en computer, bruger den til ikke kun at rengøre køleelementerne i udstyret, men også tastaturet, som er fyldt med forskellige skrald i brugsperioden.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

Fordele og ulemper

Støvsugere til pc'er er praktiske værktøjer, der har mange fordele:

  • let vægt, hvilket letter brugen af enheden til handicappede;
  • kompaktitet af dimensioner muliggør bekvem opbevaring af enheden;
  • lavt støjniveau - takket være denne egenskab kan ministøvsugeren bruges når som helst på dagen;
  • let pleje, rengøringsudstyr tager ikke meget tid og kræfter.
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

Den lille hjælper har praktisk talt ingen ulemper. Men nogle ulemper er stadig værd at bemærke.

  1. Begrænsning af muligheder … Denne type støvsuger er kun beregnet til brug ved rengøring af udstyr, det er umuligt for dem at rengøre rummet, da enheden har lav strøm til denne proces.
  2. Lille beholderkapacitet hvor støv samler sig. I en situation, hvor rengøringen af computeren foregik i lang tid, vil det være nødvendigt at ryste støvbeholderen ud flere gange.

Alle andre egenskaber ved denne type teknologi bidrager til dets brugervenlighed og store fordele ved brug.

Da en almindelig husstøvsuger kan beskadige dele af støvsugeren eller den bærbare computer, er det bedre at købe en særlig mini-enhed til dette formål.

Billede
Billede
Billede
Billede

Visninger

Hvis du vil rengøre computeren med en husstøvsuger, kan brugeren ikke kun fjerne snavs, men også små ting. Specielle enheder klarer perfekt denne opgave, som, når den er tilsluttet USB -porten på en pc, hjælper med at rense de mest utilgængelige hjørner af udstyr. Støvsugere til computerudstyr inkluderer enheder til toner. Ved hjælp af sidstnævnte genopfyldes printerpatroner, kopimaskiner, reparationer udføres. Deres filter er designet på en sådan måde, at de mindste magnetiske partikler fra metallet samt polymerelementer fanges.

Billede
Billede

Støvsugere til rengøring af systemet og andre dele af udstyr fra støv findes i to varianter.

  1. Stationær … Det bruges til service af kontorudstyr. Enheden er udstyret med et totrinsrensningssystem, hvor der er en grov rengøring, samt fastholdelse af de mindste partikler med et fint filter. Sortimentet af sådanne støvsugere inkluderer maskiner med filtrering af store mængder toner fra 20, 5 til 30 tusinde gram.
  2. Service … Denne type støvsuger produceres af mange producenter. På grund af det forenklede design er enhederne billige. USB -enheder er gode muligheder for rengøring af bærbar eller pc -tastatur.
Billede
Billede
Billede
Billede

De mest populære og efterspurgte computermodeller til computerudstyr omfatter følgende.

USB støvsuger Orient V-01N

Denne lille computerblæsende støvsuger giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at rengøre tastaturet på dit udstyr når som helst på dagen. Enheden fungerer takket være tilslutningen af USB -kablet, der er inkluderet i sættet. Enheden indeholder også en børste og et rør med en smal hals.

Denne miniaturestøvsuger er udstyret med en indbygget lommelygte.

Billede
Billede

MobileData NP-05

MobileData NP-05 USB støvsuger vejer 60 gram og er derfor let at bruge. Det er kendetegnet ved lavt strømforbrug, to tilbehør og en overkommelig pris.

Billede
Billede

Vakuum elektrisk støvsuger ED-500

Vacuum Electric Duster ED-500 er en lille, men temmelig kraftfuld enhed, der er ideel til rengøring af kontorudstyr fra støv. Denne model har form af en bærbar enhed med lav vægt og kompakt størrelse. Enheden drives af det elektriske netværk. Fordelene ved en støvsuger inkluderer dens miljøsikkerhed, mobilitet, holdbarhed, brugervenlighed.

Blandt ulemperne påpeger brugerne de høje omkostninger og mangel på varer.

Billede
Billede

Hvordan vælger man?

For at fjernelse af snavs fra computeren ikke forårsager problemer, er det værd at købe en særlig støvsuger, hvis valg skal tages med særlig opmærksomhed. De bedste muligheder inkluderer batterimodeller, som er effektive, sikre, lette bærbare enheder, der ikke kun hjælper computerforskere, men også bilejere. På trods af sin lave effekt gør enheden et fremragende stykke arbejde med opgaverne.

Mange modeller er udstyret med stik til opladning fra USB eller bilens indbyggede netværk. Disse små håndstøvsugere, der kan bruges uden en elektrisk strømkilde, betragtes som de bedste til denne type rengøring.

Ministøvsugere kan let fjerne ophobet støv, desuden skaber de ikke problemer med demontering og samling.

Billede
Billede
Billede
Billede

Det er også værd at være opmærksom på tilstedeværelsen af vedhæftede filer i konfigurationen til en computerstøvsuger. Dette tilbehør kan væsentligt udvide enhedens funktionalitet. Vedhæftede filer kan være i form af en børste eller slidset rør og er gode til at fjerne støv og snavs på svært tilgængelige steder. Når du køber en støvsuger til en pc, bør du ikke ignorere de modeller, der er udstyret med LED -baggrundsbelysning, deres brug om natten vil være særligt relevant. Tilbehøret, der har gummispidser, beskadiger ikke udstyret, når det rengøres.

Køb af en støvsuger til computerudstyr er en værdifuld investering, samt en glimrende gave. En række farver og designs bidrager til valg af en enhed til enhver smag.

Billede
Billede
Billede
Billede

Betingelser for brug

For at computerudstyret fungerer godt og ikke behøver generel rengøring eller endda reparationer, er det værd ikke kun at bruge ministøvsugeren korrekt, men også tage sig af selve enheden.

Periodisk computerpleje udføres i form af sådanne aktiviteter:

  • slukning af pc'en og demontering af dækslet på venstre side;
  • sugning af støv ved hjælp af en lille støvsuger, mens det er værd at grundigt rengøre grafikkortet og radiatoren;
  • rengøring af strømforsyningen med en støvsuger;
  • støv, der er ophobet på planker og svært tilgængelige områder, fjernes med en børste.

Ved afslutningen af proceduren er det værd at tilslutte udstyrets strømkabel og kontrollere dets funktionalitet. Derefter slukkes pc'en, dækslet skrues på.

Billede
Billede

Grundig rengøring af computeren til blæsning sker i henhold til følgende algoritme:

  • afbrydelse af pc'en, samt frigørelse af systemenheden fra kabler;
  • fjernelse af venstre dæksel og strømforsyning;
  • demontering af strømforsyningen og fjernelse af støv fra husene med en støvsuger;
  • skrue køleren af;
  • udskiftning af termoplast;
  • frigør computerhuset fra støvpartikler samt rengøring af svært tilgængelige steder med en børste;
  • demontering og rengøring af grafikkortet;
  • returnering af strømforsyning og grafikkort til deres tidligere placering;
  • kontrol af tilslutning af kabler, rotation af køleren;
  • returnere pc -dækslet til det originale sted.
Billede
Billede
Billede
Billede

For at computerens mini-støvsuger kan tjene i lang tid, de skal bruge korrekt, rengør udstyret i henhold til følgende anbefalinger:

  • før rengøring af pc'en, skal du altid afbryde den fra strømforsyningen;
  • brug konstant dyser til enheden under drift, da du med deres hjælp kan undgå forekomst af udladning og holde computerudstyr intakt;
  • pres ikke støvsugeren mod computeren eller dens dele for at forhindre beskadigelse af dem;
  • det er ikke værd at bruge enheden ofte, to gange om måneden er nok.

Støvsugere til en computer er kompakte og praktiske enheder, der ligger behageligt i hånden og bruges til overfladisk rengøring af tastaturet, strømforsyningen eller pc'en som helhed for støv eller snavs.

Ved hjælp af denne enhed kan brugeren være sikker på ikke kun rensligheden af sit udstyr, men også om bilens interiør, polstring af polstrede møbler og radiatorsektioner.

Anbefalede: