Trimmer AL-KO: Udvalg Af Benzinklippere (buskrydder) Til Græs, Oversigt Over Elektriske Modeller

Indholdsfortegnelse:

Video: Trimmer AL-KO: Udvalg Af Benzinklippere (buskrydder) Til Græs, Oversigt Over Elektriske Modeller

Video: Trimmer AL-KO: Udvalg Af Benzinklippere (buskrydder) Til Græs, Oversigt Over Elektriske Modeller
Video: Shopee Wireless Lawn Mower, worth it nga ba? 2024, Kan
Trimmer AL-KO: Udvalg Af Benzinklippere (buskrydder) Til Græs, Oversigt Over Elektriske Modeller
Trimmer AL-KO: Udvalg Af Benzinklippere (buskrydder) Til Græs, Oversigt Over Elektriske Modeller
Anonim

Det korrekte valg af trimmer bestemmer ikke kun græsplænenes pænhed, men også brugerens sikkerhed. Af denne grund er det værd at overveje de grundlæggende modeller af benzin og elektrisk græsstrimmer fra det berømte firma AL-KO.

Billede
Billede

Om mærket

AL-KO-virksomhedens historie begyndte i 1931 i den schweiziske by Groskötz, hvor smeden Alois Kober åbnede et låsesmedværksted. Familiefirmaet var vokset til et lille autodelsfabrik i 1952. I 1961 blev virksomhedens første oversøiske datterselskab åbnet i den østrigske by Celle, og i 1966 begyndte virksomheden at producere græsslåmaskiner og andre haveredskaber.

Efterhånden blev produktsortimentet udvidet med minitraktorer og motorsave.

I dag er AL-KO et stort internationalt selskab, der fremstiller tre hovedtyper af produkter: haveudstyr, bildele og klimaanlæg. Virksomheden har repræsentationskontorer i 40 lande i verden, herunder Rusland . Koncernens produktionsfaciliteter er hovedsageligt koncentreret i Tyskland og Kina.

Billede
Billede

Særegenheder

Takket være brugen af moderne pålidelige materialer og højteknologisk automatiseret produktion med kvalitetskontrol i flere trin trimmere fremstillet af AL-KO adskiller sig fra de fleste analoger:

  • pålidelighed
  • miljøvenlighed;
  • produktivitet;
  • energieffektivitet;
  • brugervenlighed;
  • relativt små dimensioner.
Billede
Billede

Det er også værd at bemærke, at omkostningerne ved sådanne produkter er meget højere end den kinesiske modstykke, men de vil også vare længere, samtidig med at de bruger mindre energi (elektricitet eller brændstof) og beskytter brugeren mod mulig skade.

Alle virksomhedens produkter har kvalitets- og sikkerhedscertifikater i overensstemmelse med normerne i EU, Den Russiske Føderation og Kina.

I henhold til driftsprincippet er alle græsstrimmere fremstillet af virksomheden opdelt i to hovedkategorier: græsslåmaskiner og elektriske klipper

Billede
Billede
Billede
Billede

Benzin trimmere

Af penselklipperne er de mest populære på det russiske marked flere sorter. De er beskrevet nedenfor.

BC 225 L-S . Dette er den enkleste og billigste løsning baseret på en skærende nylonlinje med en totakts benzinmotor med et volumen på 25 cm3, hvilket gør det muligt at udvikle en effekt på 0,7 kW. Maksimal hastighed - 7000 omdr./min. / min. Bredden på den forarbejdede strimmel er 41 cm. Produktet vejer kun 5,5 kg, hvilket sammen med det sammenklappelige håndtag letter transport og opbevaring. Denne mulighed er velegnet til at vedligeholde en lille græsplæne uden tæt og tæt underskov.

Billede
Billede

BC 225 B . Det er en variation af den tidligere model, tilpasset til installation af en trekantet kniv, som gør det muligt at bruge den til at klippe tykt græs og buske.

Billede
Billede

Model Solo 116 den kendetegnes ved en mere kraftfuld motor (25,4 cm3, 0,75 kW), et forbedret udstødningssystem til udstødningsgas og større betjeningsvenlighed på grund af antivibrationssystemet og omhyggeligt kalibreret afbalancering af produktet. En kniv med tre blade fungerer som en skærende del.

Billede
Billede

Solo 141 . Dette er en professionel buskrydder med en kraftig totaktsmotor (40,2 cm3, 1,25 kW), som er let at starte takket være installationen af en dekompressionsventil. Betjeningsknapperne er ergonomisk placeret på håndtaget, hvilket gør det let at trimme høje buske eller arbejde med komplekse geometrier. Den kompletteres med to klippeenheder: en fiskelinje med variabel dækningsbredde og en pålidelig kniv med tre blade, 25 cm bred.

Billede
Billede

Med sådan en benzinklipper kan du håndtere områder af enhver størrelse og kompleksitet.

Solo 142 SB . Det er analogt med det tidligere produkt med en totaktsmotor. Den har et volumen på 40,7 cm3, hvilket gør det muligt at nå en effekt på 1,7 kW.

Billede
Billede

Solo 130 H . Det er en lydløs benzinkutter, der er udstyret med en pålidelig og kraftfuld firetakts benzinmotor fra Honda (35,8 cm3).

Billede
Billede

Elektriske trimmere

Den mest udbredte i Den Russiske Føderation er AL-KO elektriske trimmer modeller, præsenteret nedenfor.

GTE 350 Classic . Kompakt, let (2, 3 kg) og budgetmodel med en 350 W elektrisk motor, der tilsluttes husholdningsnetværket. Som en skæredel bruges en fiskelinje med en dækningsbredde på 25 cm.

Billede
Billede

Modellen er velegnet til vedligeholdelse af små græsplæner uden tætte kratt.

GTE 550 Premium . Version med en 550 W elektrisk motor og en klippebredde på 30 cm. Takket være det drejelige skærehoved kan det bruges til at arbejde på vanskelige landskaber og skabe "levende skulpturer" fra buske.

Billede
Billede

BC 1000 E . Kraftfuld (1 kW) og stille model med 35 cm klippebredde og ekstra aftageligt håndtag.

Billede
Billede

BC 1200 E . Dette er virksomhedens mest kraftfulde (1, 2 kW) elektriske lie, hvorpå der kan installeres en fiskelinje med en dækningsbredde på op til 35 cm eller en kniv med en bredde på 23 cm.

Billede
Billede

GT 2025 . Kompakt og let (2 kg) trådløs trimmer med 25 cm klippebredde.

Anbefalede: