Plæneklipper Til Motorblok "Neva": Funktioner I Segmenthø Og Græsslåmaskiner. Hvordan Klipper Man Græsset Med Det, Og Hvor Er Liven Fastgjort?

Indholdsfortegnelse:

Video: Plæneklipper Til Motorblok "Neva": Funktioner I Segmenthø Og Græsslåmaskiner. Hvordan Klipper Man Græsset Med Det, Og Hvor Er Liven Fastgjort?

Video: Plæneklipper Til Motorblok
Video: Jim Rose D.I.Y. artist Marketing seminar.seminar. 2024, Kan
Plæneklipper Til Motorblok "Neva": Funktioner I Segmenthø Og Græsslåmaskiner. Hvordan Klipper Man Græsset Med Det, Og Hvor Er Liven Fastgjort?
Plæneklipper Til Motorblok "Neva": Funktioner I Segmenthø Og Græsslåmaskiner. Hvordan Klipper Man Græsset Med Det, Og Hvor Er Liven Fastgjort?
Anonim

Plæneklipperen til en motor-kultivator "Neva" refererer til hjælpeudstyret til den multifunktionelle landbrugsenhed "Neva", som er meget efterspurgt blandt sommerboere og landbrugsproducenter. Denne motorkultivator er uproduktiv i sig selv, men når den samles som en bugseret eller fastgjort enhed, gør den det muligt at udføre landbrugsarbejde på jorden. Græsslåmaskiner er koblet til kultivatorens motordrev, som den køres med. Der er 2 grundlæggende ændringer af græsslåmaskiner: segment og roterende.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

Segmentklipper

Disse mekanismer bruges ofte i store tilgroede områder samt til slåning til høst af halm og hø. Plæneklipperen fungerer let både på sletten og i områder med vanskeligt terræn. Ved enhedens bevægelseshastighed op til 4 km / t klippes græsset helt ud i kanten, derefter forsigtigt og jævnt placeret på jorden med ruller. Segmentklipperen til kultivatoren er kendetegnet ved fremragende produktivitet og brugervenlighed . Mekanismens funktionsprincip er baseret på knivens frem- og tilbagegående bevægelser fra kultivatorens kraftdrev. Et af klipperne med klippefingre er i kontinuerlig bevægelse (til venstre og til højre), det andet er statisk. Mens græsset fanges mellem tæerne, skæres stilkene jævnt.

Plæneklipperen parrer sig og fastgøres foran på kultivatoren . Strukturen står sikkert på hjul, på siderne af skæresystemet er der specialiserede slæder til justering af skråhøjden.

Billede
Billede

Segmentklipperen har følgende positive egenskaber:

  • kontrolleret nedlukningsmekanisme;
  • mangel på mekaniske vibrationer (vibrationer);
  • regulering af hældningsgraden
  • trimningsknivenes funktion direkte ved vegetationens rødder;
  • produktion af knive af hærdet stål;
  • slidstyrke på beskyttelseskappen;
  • lang levetid;
  • tilgængelighed af reservedele;
  • brugervenlighed;
  • komfort på arbejdet;
  • sikkerhed.
Billede
Billede
Billede
Billede

Ud over de positive kvaliteter har denne enhed ulemper:

  • store dimensioner og vægt;
  • vanskeligheder ved vedligeholdelse
  • høj pris.

KN-1.1 installationen er et eksempel på sådant ophængt udstyr til motorkultivatorer af Neva-varemærket.

Billede
Billede

Roterende monteret klippemaskine

Roterende redskab til Neva motorkultivator er velegnet til at klippe tykt græs, lavtvoksende buske, enhver hård vegetation med en diameter på højst en centimeter. Den hænges foran Neva-motorfræseren.

Enhedens driftsprincip er enkelt: Ved hjælp af en gearkasse udstyret med remskiver og et remdrev modtager plæneklipperen drejningsmomentet fra motoren, som drejer skiverne med indtrækkelige blade. Grundlæggende er alt baseret på inertiskraften. Knivene under dens indflydelse fungerer hele tiden, mens kultivatorens motor fungerer.

Billede
Billede

Ulemperne ved denne ændring skyldes hovedsageligt motorens upålidelighed og hurtige slid. Ifølge ejernes anmeldelser er den særlig følsom over for græsstativets struktur: den klipper perfekt bælgfrugter (f.eks. Kløver), men den fungerer næppe på land med korn (især med en ildfri ild).

For at rotorklipperen kan fungere korrekt, er det nødvendigt, at krumtapakslen roterer så højt som muligt . Det er takket være dette, at græsset rulles i skår. For ikke at "plage" motoren, fik donkraften i alle brancher en simpel løsning: at installere en transmissionskive med en større diameter på den bagvedliggende traktor. Derudover ville det ikke skade, når der arbejdes med en roterende enhed, at landskabet på stedet er jævnt, da roterende enhed meget ofte hviler mod selv små forhindringer (muldvarpehuller, myretuer).

Billede
Billede
Billede
Billede

Model linje

Armaturets navn kan variere afhængigt af producenten, men mærket forbliver det samme. Omkostningerne for alle producenter er forskellige - det afhænger af de materialer, der bruges til at skabe denne model.

Rotorklipper "Zarya"

Zarya-klippemaskinen til Neva-motorfræseren er fremstillet i Rusland og Kina. Den indenlandske er produceret af Kaluga Engine. Den kinesiske enhed er mørkere i farven.

Ifølge anmeldelserne fra ejerne, der demonterede den kinesisk fremstillede Zarya, er der en lille smøremiddel i gearkassen . Ved længere tids drift (mere end 3 år) vises der ikke spor af udtømning på gearene. Derfor bruges stål af høj kvalitet også i "Zara" fremstillet i Kina. Men før du bruger den kinesiske version, er det bedre at åbne gearkassen og tilføje smøremiddel.

Vi vil ikke tale om kvalitetsindikatorerne for den hjemmeproducerede Zarya. Hun vandt hjerterne hos et stort antal brugere af Neva-motorfræseren og lignende. Vi bemærker kun, at patentet til fremstilling af denne ændring udelukkende ejes af Kaluga -motoren, og alt andet er en falsk af en populær og aktuel enhed.

Billede
Billede
Billede
Billede

Neva-KR-05

Denne roterende klippemaskine er fremstillet af producenten af Neva -motorfræseren - Krasny Oktyabr (Skt. Petersborg). Det blev skabt specielt til denne type kultivator. Prototyper og andre producenter af sådanne vedhæftede filer findes simpelthen ikke. Dette er et ret lille stykke med en vægt mindre end en 2-skive plæneklipper. Det er velegnet til gartnere og folk, der har små klippearealer. Udstyret er ret mobilt. Enheden er ikke bange for sten, myretuer eller tykke grene. Nisten er ret kraftig og kan kontrolleres selv med meget forsømte områder. Derudover bruges enheden til at klippe kornafgrøder og enkelte buske.

Modelstrukturen indeholder en stor skive. Den bevæger sig ubesværet langs jorden og klipper let græsset på de mest utilgængelige steder.

Billede
Billede
Billede
Billede

Segment klippemaskine til motorkultivator "Neva KN-1.1"

En sådan plæneklipper er beregnet til motorblokke af MB1- og MB2 -modellerne. Denne plæneklipper bruges til at slå græs til fodring af husdyr. Plæneklipperen knuser ikke græsset under drift og placerer det i lige rækker. Det forvaltes i utilgængelige skovklædte og sumpede områder. Denne prøve fremstilles hos mange virksomheder i Den Russiske Føderation.

Billede
Billede

Udvælgelsesanbefalinger

Valg af tilbehør til fremstilling af hø ved hjælp af motorfræseren Neva MB 2 og brug den som plæneklipper, det er nødvendigt at tage hensyn til:

  • territoriets type og landskab;
  • græsstandens struktur og dens ændringer;
  • egne materielle muligheder;
  • en motorkultivators muligheder i forbindelse med installation af redskaber;
  • påkrævet motorkraft.
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

Regler for sikkert arbejde med monterede slåmaskiner

Ved betjening af en enhed af enhver art (roterende eller segment) det er bydende nødvendigt, at du overholder sikkerhedsforskrifterne.

  • før arbejdet påbegyndes, er det påkrævet at kontrollere anvendeligheden af alle fastgørelseselementer og forbindelser;
  • det er forbudt at stå foran skæreindretningen under arbejdet;
  • afbryde brugen af enheden, hvis der opstår et problem;
  • al reparation og tekniske handlinger bør udelukkende udføres med enhedens motor slukket;
  • det er nødvendigt at inspicere remspændingen og stramningen af møtrikkerne hver 2. time i arbejdscyklussen;
  • overskrid ikke den maksimalt tilladte hastighed - klipningen viser sig at være af lav kvalitet;
  • sluk for plæneklipperens drev, når den transporteres;
  • pas på ikke at røre ved maskinens skærende komponenter, når du flytter eller løfter den.

Anbefalede: