Samsung Smart TV -tastaturer: Hvordan Tilsluttes? Hvilket Trådløst Tastatur Er Egnet? Hvad Hvis Tastaturet "forsvandt" På Fjernsynet?

Indholdsfortegnelse:

Video: Samsung Smart TV -tastaturer: Hvordan Tilsluttes? Hvilket Trådløst Tastatur Er Egnet? Hvad Hvis Tastaturet "forsvandt" På Fjernsynet?

Video: Samsung Smart TV -tastaturer: Hvordan Tilsluttes? Hvilket Trådløst Tastatur Er Egnet? Hvad Hvis Tastaturet
Video: How to fix samsung keyboard not showing | samsung keyboard not working 2024, April
Samsung Smart TV -tastaturer: Hvordan Tilsluttes? Hvilket Trådløst Tastatur Er Egnet? Hvad Hvis Tastaturet "forsvandt" På Fjernsynet?
Samsung Smart TV -tastaturer: Hvordan Tilsluttes? Hvilket Trådløst Tastatur Er Egnet? Hvad Hvis Tastaturet "forsvandt" På Fjernsynet?
Anonim

I dag skal selv mennesker, der er langt fra verden af teknologiske fremskridt, lære om, hvilket trådløst tastatur der er egnet til Samsung Smart TV, hvordan man tilslutter og bruger det. Dette nyttige tilbehør giver dig mulighed for betydeligt at udvide funktionaliteten af "smart" tv og gøre det til en praktisk enhed til internetsurfing, kommunikation og informationssøgning.

For at bruge alle dets funktioner til 100%, for at vide hvad de skal gøre, hvis tastaturet "forsvandt" på fjernsynet, er det værd at lære lidt mere om enheden og betjeningen af denne Smart TV -komponent.

Billede
Billede

Hvilken er den rigtige?

Bedste trådløse tastatur til tv Samsung Smart TV - den, der er produceret af producenten af fjernsynsudstyr selv. Mærket sælger G-KBD 1000-tastaturet med touchpad og komplet udvalg af knapper . Derudover understøtter teknikken også andre trådløse modeller af tilbehør med forbindelse via Bluetooth eller via en USB -adapter.

Det skal bemærkes, at du kan kun slutte tastaturet til de tv -modeller, der blev produceret efter 2013 . Når du vælger et tastatur, er det bedre at først kontrollere dets kompatibilitet med enheden. I de fleste tilfælde opstår der problemer med ikke navngivne kinesiske varer.

Billede
Billede
Billede
Billede

Du kan vælge universelle modeller med Bluetooth til tablets - de er også ganske kompatible med fjernsyn, men specialiseret tilbehør har derudover en blok med en touchpad, der erstatter en mus. Og også til salg er der universelle fjernbetjeninger med en indbygget QWERTY-blok på bagsiden-denne mulighed kan betragtes som et kompromis mellem at købe et separat tastatur og fjernbetjening.

Udover , næsten ethvert kablet tastatur kan sluttes til Smart TV via USB -porten, det fungerer også . Funktionaliteten og brugervenligheden af et sådant tilbehør vil imidlertid være stærkt begrænset.

Billede
Billede

Hvad bruges den til?

I tilfælde af Smart TV synes et mere nyttigt og funktionelt tilbehør ud over standardsættet at være en mus, der giver dig mulighed for at styre markøren. Tastaturets funktioner er ikke så indlysende, men deres relevans er ikke i tvivl, hvis vi overvejer mulighederne for en sådan enhed mere detaljeret. Med dens hjælp kan du gøre en masse nyttige ting på dit Smart TV.

  • Indtast tekst. Denne mulighed gør det meget lettere at finde de filer, du har brug for, i biblioteket med film, tv -serier, på videohostingsider. Uanset om du har brug for at chatte på sociale medier eller bruge andre apps, der understøtter denne funktion, er bekvemmeligheden ved et trådløst tastatur absolut uovervindelig.
  • Udfør musefunktioner. Selv i mangel af en touchpad kan visse tastekombinationer klare dette ganske let. Imidlertid findes der nu en berøringsfølsom enhed på næsten alle bærbare tastaturer. Styring af applikationer og funktioner på skærmen med markøren er meget hurtigere og mere praktisk end med fjernbetjeningen.
  • Få hurtig adgang til medieindhold, pause, spol tilbage, start det næste nummer eller video. På tastaturet er disse knapper bekvemt placeret, og trådløs adgang giver dig mulighed for nemt at udføre handlinger fra dit sæde, selv når fjernbetjeningen er langt væk.
  • Åbn arbejdsfiler på skærmen, foretag redigeringer, fjernarbejde med dokumenter, tabeller, præsentationer.

Producenter tilføjer konstant nye funktioner og funktioner til trådløse tv -tastaturer. For eksempel er der i dag modeller med et gyroskop, der arbejder efter princippet om et joystick og erstatter musen. Det er ikke overraskende, at Samsung Smart TV -ejere ofte tænker på at købe sådan et tilbehør.

Billede
Billede
Billede
Billede

Mærker

Blandt de producenter, der producerer specielle tastaturer til Smart -tv'er eller deres analoger til alle "smarte" enheder, kan vi nævne Samsung. Tastaturet fra det koreanske mærke er bedst egnet til dets mærke Smart TV, der er ingen problemer med kompatibilitet. Model VG-KBD 1000 understøtter musefunktioner, udfører indtastning, erstatter let standard kontrolpanel. Modellen understøtter Bluetooth, har genvejsknapper og drives af to AA -batterier.

Logitech - Samsungs største konkurrent i kampen om brugerens opmærksomhed på markedet for trådløse tastaturer. Den kinesiske producent kendetegnes ved en loyal prispolitik, og lægger stor vægt på tilgængeligheden og alsidigheden af sine produkter.

Tastaturerne i dette mærke har også en touchpad, understøttelse af forskellige operativsystemer, ekstra taster.

Billede
Billede
Billede
Billede

Rii er et kinesisk mærke, der leverer kompakte QWERTY -tastaturer, der er kompatible med forskellige operativsystemer. Enhederne er kompakte, Rii mini K12 + har en touchpad, russisk layout. Ved brug understøttes en fjernelsesradius på op til 10 m.

Billede
Billede

Rapoo - en lige så respekteret virksomhed, der skaber tastaturer med et trådløst kommunikationsmodul, en touchpad og andre nyttige komponenter. K2600 Touchpad har et behageligt layout, holdbarhed og let tilpasning. Enheden har en rimelig pris og et godt sæt nøgler.

Billede
Billede

Tilslutning og betjening

For at forbinde tastaturet til et Samsung Smart TV er det værd at studere detaljeret funktionaliteten af selve tv'et og tilbehøret. Hvis vi taler om en kablet enhed, skal du blot indsætte dets kabel med et stik i USB -porten og derefter konfigurere parametrene for dens drift i menuen "Sprog og input". Hvis der ikke er en ekstra enhed på listen, kan vi tale om tv'ets inkompatibilitet med tastaturer af denne type.

Med et Bluetooth -modul i fjernsynet og tastaturet er alt så enkelt som muligt

  • Tastaturet tænder for strømmen (du skal muligvis genoplade det eller indsætte batterier først). Det er installeret, så indikatorerne er rettet mod tv'et. Tv'et skal være tændt.
  • På kontrolpanelet skal du holde en knap nede i 2 sekunder, undtagen Ctrl, Alt, Menu. Bluetooth- og batteristatusindikatoren på sagen blinker, mens du søger efter kompatible enheder.
  • Vent cirka 5 minutter, indtil parringsprocessen er fuldført. Dette vil blive angivet ved to samtidige blinkende indikatorer på tastaturet. Derefter bipper de ikke.
  • Hvis begge lamper er tændt, er der opstået en fejl. Du skal slukke og tænde enheden igen. Prøv at parre igen.
  • Når tastaturet er tilsluttet, kan det konfigureres via tv -menuen. I elementet "System" skal du finde "Yderligere enheder", vælge enhedens navn og ændre parametrene.
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

Hvis du har et stik, skal du bare indsætte det i USB-stikket på tv'et og tænde tastaturet. Så snart meddelelsen om den registrerede eksterne enhed vises på skærmen, kan du begynde at bruge den.

Det sker, at et tidligere fungerende tastatur pludselig "forsvandt" fra listen og ikke forbinder … Årsagerne til en sådan fejl kan være både i softwaren og i enhedens hardware. Det første trin er at kontrollere USB -portens tilstand - tilslut et flashdrev eller et kablet tastatur til det. Hvis vi taler om en Bluetooth -forbindelse, kan årsagen være, at det trådløse modul er slukket, batteriet i selve enheden er afladet.

Nogle gange, efter en fabriksnulstilling eller softwareopdatering, skal alle eksterne enheder søges igen, fordi dataene slettes.

Anbefalede: